Microsoft werkt aan multiplayer tussen Windows Phone 7 en Xbox 360 | Gamer.nl

Microsoft werkt aan multiplayer tussen Windows Phone 7 en Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Milligan meldt dat Microsoft de technologie "in de nabije toekomst verwacht te kunnen introduceren", maar in ieder geval niet samen met de lancering van Windows Phone 7 eind dit jaar. Volgens de medewerker zal deze interfunctionele multiplayer aanvankelijk "waarschijnlijk" alleen via Wi-Fi werken. Hij laat weten dat het bedrijf zal werken aan het uitbreiden van de functionaliteit.

Omstebeurt

"Bij de lancering [van Windows Phone 7] introduceren we gameplay waarbij spelers [op een telefoon en Xbox 360] om de beurt een actie kunnen ondernemen", aldus Milligan. Daarbij zal het volgens de mobile solutions manager dan ook mogelijk zijn om een level van een game op de telefoon te spelen, waarmee vervolgens een level in dezelfde game op de spelcomputer vrijgespeeld wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou