Microsoft werkt aan nieuwe AAA-openwereldgame

Microsoft werkt aan nieuwe AAA-openwereldgame

Microsoft werkt aan een nieuwe AAA-openwereldgame.

Dat blijkt uit de LinkedIn-pagina van Dave Mongan, een narrative director die bij Xbox Game Studios Publishing werkt. Volgens zijn profiel heeft hij onlangs gewerkt aan Microsoft Flight Simulator en werkt hij nu aan "een spannende AAA-openwereldgame die nog moet worden aangekondigd".

Inmiddels heeft Mongan de tekst op zijn profiel aangepast, maar hieronder is nog een screenshot te zien. Meer details over het project zijn er nog niet, maar het moet gek lopen wil het spel niet voor Xbox Series X en S en pc in de maak zijn.

Microsoft heeft de laatste jaren behoorlijk wat studio's overgenomen - waaronder Double Fine en ZeniMax, het moederbedrijf van Bethesda - maar heeft ook interne studio's waar games worden ontwikkeld. Zo werkt ook de nieuwe studio The Initiative aan een Series X-game waar nog niets over bekend is.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja met 23 studios zullen er nog wel een paar zijn.

0
test

Hopelijk een realistische open world crime game, GTA kan wel wat concurrentie gebruiken.

0
test

@TommyVercetti die heeft toch saints row 😂😜

0
test

@hulstpower hij zei "realistische", Saints row is alles behalve realistisch. Aan de andere kant, GTA is ook niet erg realistisch.

0
test

@TommyVercetti Als je al op de PS2 gamede kots je al die klonen allang uit..;) Wat mij betreft kan niks tippen aan GTA, dat heeft het verleden al een beetje uitgewezen ook. Benieuwd hoe ver Cyberpunk de levendigheid in een virtuele stad gaat brengen btw😎

0
test

@clandestine666 ik vind persoonlijk saints row leuker, GTA is iedere keer weer indrukwekkend hoor, maar de laatste GTA die ik helemaal heb uitgespeeld was Vice city. Ik verlies snel de interesse. En dan hoeft er maar 1 kut missie te komen en ik kap ermee. En iedere GTA heeft ergens een kut missie. Saints row overigens ook hoor, maar ik trek die over the top sfeer beter.

0

Aanbevolen voor jou