Microsoft verwijdert jaarlijkse betaaloptie Xbox Live Gold

Microsoft verwijdert jaarlijkse betaaloptie Xbox Live Gold

Microsoft heeft de jaarlijkse betaaloptie voor Xbox Live Gold verwijderd. Dat bevestigt het bedrijf aan href="https://www.trueachievements.com/n42488/xbox-live-gold-12-month-subscription" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Trueachievements</a>.

"Voor nu heeft Xbox besloten de twaalf maanden Xbox Live Gold-voorraadbeheereenheid (SKU) te verwijderen van de Microsoft Store", zegt een woordvoerder tegen het platform. "Klanten kunnen kiezen voor een of drie maanden Xbox Live Gold via de Microsoft Store."

Helaas gaf het bedrijf niet aan waarom de optie is verwijderd en of deze in de toekomst terugkeert. Een vooraf betaald abonnement voor twaalf maanden kostte 59,99 euro, waar een maand 6,99 euro en drie maanden 19,99 euro kost. Daarmee is de prijs van Xbox Live gestegen naar 80 euro.

Deze week kondigde Microsoft aan dat Project xCloud onderdeel wordt van Xbox Game Pass Ultimate. Ultimate bevat Game Pass voor Xbox One en pc, en Xbox Live Gold.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oftewel het wordt met bijna 20 euro duurder per jaar ? Dat is een flinke inflatie van 33%!

0
test

@StarWolfer las ergens dat gerucht is dat xbox live gratis word en dat het abbo gamepass en xcloud word alleen.

0
test

@hulstpower Dat zou heel goed nieuws zijn!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Is er iets bekend over of je een eerder gekochte 12 maanden nog wel kunt redeemen de aankomende maanden? Moet namelijk nog wachten tot november.

0
test

@didis dat zou ik denken van wel als ie al gekocht is. Je zou hem nu kunnen I voeren en dan moet abbo met nog eens 12 maanden van de einde datum van je huidige verlengt worden dat had ik met me gamepass abbo.

0

@hulstpower Er schijnt een maximum op het aantal jaarabonnementen dat je kunt stacken. Ik zou dan pas de eerder aangeschafte code ergens in november kunnen redeemen. Om tot 2023 te kunnen blijven genieten. De jaarprijs voor ultimate abonnement is erg duur vergeleken met gold.

0

Aanbevolen voor jou