Microsoft toont Pokémon Go via HoloLens 2

Microsoft toont Pokémon Go via HoloLens 2

Microsoft heeft een techdemo getoond waarin Pokémon Go gespeeld wordt via de Hololens 2-headset.

De demonstratie was onderdeel van een presentatie waarin  Microsoft Mesh onder de loep werd genomen. Microsoft Mesh is een nieuw initiatief van het bedrijf en wordt beschreven als een 'mixed reality platform'.

Watch on YouTube

wordt geïntroduceerd door de baas van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic en toont interactiemogelijkheden tussen spelers en pokémon. Zoals gezegd, maakt het platform gebruik van mixed reality, een combinatie tussen AR en VR. 

Mixed reality is een term die wordt gebruikt wanneer virtual en augmented reality samenkomen. Het mengt als het ware de echte wereld met digitale informatie. Dat betekent dat spelers gebruik maken van een virtuele controller die langs de pols zweeft. Verder kunnen spelers op dezelfde manier interactie hebben met pokémon als in de Pokémon Go-app. 

In de trailer hieronder zie je hoe dat eruit ziet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze techniek is natuurlijk geweldig maar wát een slecht filmpje, tenenkrommend gewoon. Huur alsjeblieft een paar acteurs in en laat die het doen. Niet om aan te gluren dit.

0
test

@The_Stifmeister Maar.. Its like he is actually there!! Heel slecht ja..

0

@The_Stifmeister Het is vooral erg Amerikaans, die zijn hier dol op

0
test

vind de pokemon die er in zitten zo nep overkomen, voeg op zn minst iets van schaduw toe zodat ze niet vaag lijken te zweven.

0
test

@HunterSeeker mjah dat zal niet gebeuren denk, ar is al gauw zwevend. Werkt gewoon niet, tenzij de kamer goed gescand wordt en alle effecten meegenomen worden inclusief lichtval etc.

0
test

@GoofyZ3 het werkt met gps toch? dan zou je op zn minst kunnen weten waar op de wereld je bent en met welke datum/tijd. Dan zou je een schatting kunnen maken met waar de zon ongeveer zou kunnen staan en daarop gebaseerd een schaduw kunnen maken. een simpele cirkel is ee begin, dat kan je op alle pokemon toepassen. Ik denk niet dat het onmogelijk is om zoiets te doen.

0

Aanbevolen voor jou