Microsoft-studio The Initiative zou aan nieuwe Perfect Dark werken

Microsoft-studio The Initiative zou aan nieuwe Perfect Dark werken

Journalist Jeff Grubb claimt dat Microsoft-studio The Initiative aan een nieuwe Perfect Dark-game werkt.

In de chat van een Twitch-stream voor Kinda Funny Games Daily meldde Grubb dat hij heeft gehoord dat de game geen eerstepersoonsaanzicht krijgt, maar een derdepersoonsperspectief. Ook zou het spel niet per se een vervolg zijn en om hoofdpersonage Joanna Dark draaien, maar zich wel in het Perfect Dark-universum afspelen. Later bevestigde Grubb dit nogmaals via Twitter.

Grubb heeft de afgelopen lente en zomer al verschillende aankondigingen binnen de game-industrie op voorhand onthuld, waaronder de data van de PlayStation 5- en Xbox Series X-presentaties.

Perfect Dark werd bedacht door het Britse Rare als spiritueel vervolg op de megahit GoldenEye 007. Het spel verscheen op de Nintendo 64. Rare werd samen met de IP door Microsoft gekocht en de Xbox 360 lanceerde met de prequel Perfect Dark Zero. Ook werd er een remaster uitgebracht van Perfect Dark. Sindsdien is er niets vernomen van de franchise.

The Initiative is een nieuwe studio die een paar jaar geleden door Microsoft werd opgericht. Officieel is het niet bekend aan welke game de ontwikkelaar werkt. Gisteren kwam wel het nieuws naar buiten dat diverse voormalige ontwikkelaars van Bungie, Crystal Dynamics, Naughty Dog en Respawn Entertainment nu bij The Initiative werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou toch goed zijn als ze binnenkort 'iets' kunnen tonen. Puur om even te laten zien dat ze er zijn.. we wachten gespannen af.

0
test

@kleinekoosjer dat zou toch top wezen! Even in september een kijkje bij de studio ofzo lijkt me geweldig

0
test

@kleinekoosjer Phil heeft al een stukje of leveltje gespeeld bij hun. Maar ik denk niet dat we wat gaan zien en als we wat zien is het cgi trailer denk.

0
test

Kom maar op @hulstpower Het volgende Xbox event lijkt me een mooi moment voor een teaser.

0
test

Perfect Dark was alleen goed op de N64 omdat je meer maps enzo en guns had bij GoldenEye. Toen was het innoverend maar nu is het bijna basic te noemen. Denk dat je er beter niks van kan verwachten want dit zijn toch hele andere tijden waar we nu in leven.

0

Aanbevolen voor jou