Microsoft, Sony en Nintendo werken samen tegen DDos-aanvallen | Gamer.nl

Microsoft, Sony en Nintendo werken samen tegen DDos-aanvallen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Spencer vertelt dat hij gesprekken voert met bedrijven zoals Sony en Nintendo om stabiele online-diensten te kunnen leveren. Leren door samenwerking is volgens Spencer in ieders voordeel: "Ik vind het niet iets goeds als PlayStation Network offline gaat. Het helpt mij niet. Het zorgt alleen maar voor angst en wantrouwen bij alle gamers."

Spencer stelt dat Microsoft het belangrijk vindt dat de online-functie goed werkt: "Onze verplichting naar Xbox One-consumenten is dat onze diensten robuust en betrouwbaar zijn. Ook al waren er met de feestdagenaanvallen geen veiligheidsdreigingen, het is voor Microsoft net zo belangrijk om stabiele online-diensten te verlenen."

De samenwerking wordt gestart mede naar aanleiding van de aanvallen  op de online-diensten van Sony en Microsoft tijdens de kerstvakantie van 2014.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou