Microsoft: 'SmartGlass betere oplossing cross-screen dan Wii U' | Gamer.nl

Microsoft: 'SmartGlass betere oplossing cross-screen dan Wii U' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Eén van de dingen die ik mij afvraag: wanneer je een intensieve real time-game speelt, hoe vaak kun je dan op en neer kijken tu en de twee schermen?", aldus Mehdi. Hij ziet Microsoft SmartGla , waarmee een smartphone of tablet als extra scherm kan dienen, als een betere manier om twee schermen te gebruiken in een game: "Wat wij doen is het tweede scherm echt gebruiken als een ondersteunend scherm. […] Niet als het apparaat waar je naar moet kijken. Daarom moet het oplichten, het moet je aandacht trekken en echt relevante content bieden."

Mehdi zegt dat SmartGla , net als de Wii U GamePad, geen last heeft van vertraging. "Het is gewoon een input device, je gebruikt kabel of WiFi." Het voordeel dat SmartGla over de Wii U heeft is volgens Mehdi het feit dat veel mensen al een smartphone of tablet hebben en niet een apart apparaat hoeven te kopen om gebruik te maken van de functie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou