Microsoft-ontwikkelaars onderzoeken combinatie 3D en Kinect | Gamer.nl

Microsoft-ontwikkelaars onderzoeken combinatie 3D en Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Shannon Loftis, hoof van Good Science Studio vertelde dit op een Kinect-evenement dat vorige maand in San Fransisco plaatsvond. “De ontwikkelaars van Good Science werken met Microsoft Research en een aantal van de bedenkers van [Kinect]. Ze bekijken wat er mogelijk is als je Kinect bijvoorbeeld combineert met 3D.”

Kat uit de boom

Waar Nintendo met de 3DS en Sony met PlayStation 3 hoog inzetten op de opkomst van 3D, blijft Microsoft voorlopig vooral de kat uit de boom kijken. Met name het feit dat consumenten een bril nodig hebben om 3D-beelden op een televisie te kunnen ervaren, is volgens het bedrijf een beperkende factor. Dat zei Microsoft's Phil Spencer vorige week. Desalniettemin gaf Spencer aan de opkomst van 3D niet te negeren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou