Microsoft neemt Max and the Magic Marker-ontwikkelaar over | Gamer.nl

Microsoft neemt Max and the Magic Marker-ontwikkelaar over | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We omarmen deze kans en kijken er naar uit om nieuwe Pre Play-games naar onze fans te brengen verspreid over alle Microsoft-platforms", stelt de ontwikkelaar op zijn website. "Dat we de laatste twee jaar met Microsoft Studios hebben samengewerkt, heeft Pre Play en Microsoft de kans gegeven om elkaar heel goed te leren kennen en om ons te realiseren dat dezelfde visie delen als het gaat om welke kant Pre Play op gaat als studio en wat voor games we gaan maken in de toekomst."

Pre Play is onder andere bekend van Max and the Magic Marker, in deze platformgame voor iOS, Windows Phone, PC, PlayStation Network en Wii Ware nemen spelers controle over Max. Spelers kunnen de game op pauze zetten en objecten in de spelwereld tekenen om Max verder te helpen. Pre Play zegt zeer binnenkort met nieuwe games te komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou