Microsoft: 'Natal heeft 4 meter nodig om goed te functioneren' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als de 4 meter door de speler wordt aangehouden, dan heeft Natal een reikwijdte van 4 meter breed en 2,70 meter hoog.  Naar gelang de indeling van de kamer zullen veel spelers dus een tafel aan de kant moeten schuiven als er gespeeld wordt. Volgens Microsoft wordt Natal geen ervaring die spelers zittend op de bank moeten spelen.

Microsoft liet weten dat Natal drie sensors bevat die de kamer en de spelers die er in zitten of staan waarneemt. Op deze manier weet Natal ook waar een arm of been van een speler moet zijn wanneer die achter bijvoorbeeld een andere speler zit.

Natal bevat een camera die bewegingen waarneemt en omzet naar de game die gespeeld wordt. De technologie moet later dit jaar uitkomen en het opnemen tegen de Wii-controller van Nintendo en Sony's PlayStation Move voor de PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou