Microsoft: 'Meer dan één miljoen exemplaren Kinect verkocht' | Gamer.nl

Microsoft: 'Meer dan één miljoen exemplaren Kinect verkocht' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Xbox-baas Don Mattrick is het eerder gestelde doel van Microsoft om dit jaar vijf miljoen exemplaren van Kinect te verkopen nog altijd mogelijk. "Het is een sterk begin", aldus Mattrick tegen MSNBC. "Consumenten vinden het geweldig. We stellen de reacties die we hebben gehad van hen zeer op prijs. Het heeft al meer dan één miljoen verkopen opgeleverd in de eerste tien dagen na de lancering."

"Dit is een geweldige start van het najaar en we blijven met retailers samenwerken om de vraag naar het product hoog te houden, om de vijf miljoen exemplaren dit jaar te kunnen halen." Kinect is in de Verenigde Staten twee weken verkrijgbaar, terwijl het in Europa sinds vorige week in de winkels ligt. Het product komt later deze week in Azië uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou