Microsoft legt drie Fusion-titels vast | Gamer.nl

Microsoft legt drie Fusion-titels vast | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het betreft de titels Fusion Genesis, Fusion Vault en Fusion Sentient. Fusion Genesis is eerder al verschenen op de website van de Australian Cla ification Board (ACB), de instantie verantwoordelijk voor de leeftijdscla ificatie van games. Daar wordt de game omschreven als een game in een sciencefictionsetting met licht geweld en grof taalgebruik. Het spel wordt volgens de doorgaans betrouwbare ACB uitgegeven door Microsoft Game Studios.

Mogelijk betreft het hier een drietal Kinect-games voor Xbox 360. Meer duidelijkheid over de titels komt naar verwachting op de E3-beurs die plaatsvindt van 7 tot en met 9 juni in Los Angeles. Mogelijk worden de games aangekondigd op  Microsofts persconferentie. Deze begint op 6 juni om 18:00, Nederlandse tijd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou