Microsoft laat statistieken Halo Wars wel online staan | Gamer.nl

Microsoft laat statistieken Halo Wars wel online staan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Na het zien van de pa ievolle reacties van Halo Wars-fans, alsmede de Halo shooter-fans die bezorgd waren over de toekomst van de franchise, zijn we vastberaden om het eerdere besluit terug te draaien. Onze plan van actie was niet in lijn met de plannen betreffende onze ondersteuning voor de Halo-franschise”, heeft Microsoft in een statement laten weten.

Offline

Eind vorige maand kondigde Microsoft aan dat het de huidige statistieken voor de Halo Wars-gebruikers offline ging halen. Deze zouden alleen nog te bekijken zijn via Halo Waypoint, een programma op Xbox Live waarop alles over Halo te vinden is. Dit zal nu dus niet langer gebeuren.

“De statistieken worden nog steeds naar de forums van Halo Wars en Halo Waypoint verplaatst,” voegt Microsoft toe. “Maar dat is ook het enige wat verandert. Je kunt gewoon Halo Wars blijven spelen en je statistieken bekijken op HaloWars.com. Of en wanneer de verplaatsing van de statistieken naar WayPoint plaats gaat staat nog niet vast, we informeren je op tijd wanneer dat het geval is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou