Microsoft komt met free-to-play Zoo Tycoon | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game lijkt op de Xbox One- en Xbox 360-versies van Zoo Tycoon die eind vorig jaar verschenen, maar heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo bevat de game minstens één in-game valuta dat met echt geld gekocht kan worden. Ook zijn er bepaalde restricties met een timer waardoor spelers worden aangespoord om hun portemonnee te trekken, maar details hierover ontbreken nog.

Verder is het zoals gewoonlijk de bedoeling een eigen dierentuin te maken en zowel de dieren als bezoekers tevreden te houden. In plaats van Kinect-besturing, kunnen spelers nu met hun muis klikken of op hun touchscreen tappen om dieren te voederen of wa en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou