Microsoft komt 16 juli met kleinere Xbox 360 | Gamer.nl

Microsoft komt 16 juli met kleinere Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe Xbox 360 is tien tot twintig procent kleiner dan zijn voorgangers en is voorzien van een ingebouwde WiFi 802.11n-adapter die gebruik maakt van de snellere N-standaard voor draadloze netwerken. Het apparaat is voorzien van een glanzende buitenkant en heeft een harde schijf van 250 gigabyte, die is geïntegreerd in het apparaat. Via een klepje aan de bovenkant van de console is de harde schijf eruit te klikken.

De compactere Xbox 360 is 'Kinect-compatible'. Dit houdt in dat Kinect aan te sluiten is op het apparaat zonder dat Kinect een extra stroomaansluiting nodig heeft. Voor de huidige Xbox 360-consoles wordt er bij de Kinect-camera een stroomadapter geleverd.

Deze week

Later deze week zal de nieuwe Xbox 360 al verschijnen in de Verenigde Staten. De console zal op 16 juli in Europa te koop zijn, zo meldt Microsoft via Twitter. De nieuwe, kleinere Xbox 360 heeft dezelfde prijs als een huidige Xbox 360 Elite, namelijk 249 euro. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou