Microsoft: 'Kinect kan meer dan twee spelers aan' | Gamer.nl

Microsoft: 'Kinect kan meer dan twee spelers aan' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aangenomen werd dat Kinect ondersteuning biedt voor maximaal twee spelers, maar Tsunoda zegt dat dit niet het geval is en dat het aan de ontwikkelaars is. "Ik denk dat het allemaal afhangt van de ervaring die je neer wilt zetten. Wanneer je naar een game als Dance Central kijkt, dan zie je dat het al ruimte biedt voor meer dan twee spelers. Dus het is niet per se een limitatie, maar het zijn de ontwikkelaars die gewoon proberen de ervaringen zo aan te pa en dat zij op hun best te spelen zijn", zegt Tsunoda.

Volgens de general manager kan ondersteuning voor meer dan twee spelers betekenen dat het scherm in stukken opgedeeld moet worden, wat belemmerend kan werken. "Je kunt in een game met splitscreen soms zien dat het moeilijk is om meer spelers toe te voegen omdat het dan moeilijker wordt om te zien wat er allemaal gebeurt - en dat geldt voor iedere game. Maar bij iets als Dance Central zie je al dat het ondersteuning biedt voor meer dan twee spelers", aldus Tsunoda.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou