Microsoft: 'Kinect is perfecte naam' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Mensen vinden het een goede naam of een slechte naam, noemen het een geïnsipireerde keuze of een vergi ing die mislukking voor het apparaat zal betekenen", schreef Toulouse op zijn blog na een aankondiging die ook op veel kritiek kon rekenen van Gamer.nl-bezoekers. "Net als vele anderen dacht ik niet veel van Nintendo toen ze hun spelcomputer Wii noemden. En kijk nu hoeveel exemplaren ervan zijn verkocht. De truc is de magie van de ervaring."

Toulouse prijst het marketingteam dat de naam heeft bedacht van Kinect, dat voorheen onder de werknaam Project Natal door het leven ging. "Het omvat zowel 'Kinetisch' als 'Connectie', verbinden. Het belichaamt zo veel van wat de techniek daadwerkelijk bereikt als je het gebruikt."

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou