Microsoft houdt komende weken misschien een gamepresentatie

Microsoft houdt komende weken misschien een gamepresentatie

Ergens binnen de komende weken houdt Microsoft mogelijk een 'What's next for gaming'-presentatie.

Dat claimt ZDnet-journalist Mary Jo Foley. Het is al bekend dat Microsoft van 25 tot en met 27 mei 'Microsoft Build' houdt. Dit virtuele evenement is specifiek voor ontwikkelaars bedoeld en draait om diverse Microsoft-producten, maar volgens Foley houdt Microsoft voor en na het evenement ook diverse 'What's next'-presentaties.

Eén van die presentaties zou dus om games draaien en ergens binnen de komende weken worden uitgezonden. Het laatste aan games gerelateerde evenement van Microsoft was een livestream met allerlei indiegames afgelopen maand. Wat er precies op een 'What's next for gaming'-presentatie wordt getoond - bijvoorbeeld nieuwe games of nieuwe mogelijkheden voor de Xbox-consoles - is niet bekend.

Xbox Series X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver lekker huisje aan eht strand eind mei zal hopelijk beter weer zijn :) ;). Maar het lijkt er nu wel op dat micro zowat elke maand een event houd.

0

@denver nou als ik kan kiezen volgende maand een nieuwe halo, fable en Skyrim of lekker op vakantie ga ik lekker op vakantie

0
test

@Roy36NL ligt beetje aan je vakantie en hoe en wat. Zo als nu kan je bijna nergens heen of je kan er niks doen dan blijf ik liever thuis.

0

doe je mee met de groene hypetrain

0

Aanbevolen voor jou