Microsoft herlanceert websites voor Xbox Series X en Series S

Microsoft herlanceert websites voor Xbox Series X en Series S

Microsoft heeft de websites voor de Xbox Series X en Xbox Series S opnieuw gelanceerd.

Zowel de website voor Series X als de website voor Series S bevat afbeeldingen van de consoles, alsmede informatie over de systemen en specificaties, de aankomende games en duidelijkheid over wat er allemaal in de doos zit. Ook de controller wordt uitgelicht.

Zowel de Xbox Series X als Xbox Series S lanceren op 10 november. De Series X kost 499 euro, de Series S kost 299 euro. Beide consoles spelen dezelfde games af, alleen de Series S heeft minder schijfruimte en draait geen games in native 4K.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is het eigenlijk wel bekend in welke landen die uit komt op 10 november. Bij de xbox one was het maar beperkt en moest als nl naar duitsland toe waar die vol beschikbaar was.

0
test

@hulstpower Voor andere landen weet ik het niet. Maar in NL staat op de Nederlandse XBOX site dezelfde data als de VS.

0
test

@DarkRuleR Ok bedankt zie ook wel op alle sites 10e staan. Maar vroeg me meer af is dit al officeel voor launch in nl.

0

@hulstpower in Nederland komt ie gewoon op 10 november uit. De Xbox One werd niet wereldwijd tegelijk gelanceerd. Dat gebeurt nu wel.

0

@Tinus Tussengas-1 volgende week pre orders!!

0
test

@hulstpower Phil Spencer is recent ingegaan op het gefaseerd uitbrengen van de Xbox One. Hij heeft gezegd dat dit een slechte keuze was van Microsoft en hij wil de bij de nieuwe generatie ofwel een (zo goed als) wereldwijde release, en als dat niet haalbaar zou zijn om de lancering uit te stellen. Denk dat ze na zo'n uitspraak voor een wereldwijde release gaan.

0
test

@Kevin93w Mooi om te horen. Nu maar hopen dat er genoeg op vooraad is. Hoop stiekem dan ps5 eerder komt zodat ps boys geen xbox kopen op launch :)

0

Aanbevolen voor jou