Microsoft geeft strategiegame Skulls of the Shogun uit | Gamer.nl

Microsoft geeft strategiegame Skulls of the Shogun uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Skulls of the Shogun wordt ontwikkeld door Haunted Temple Studios, dat is opgericht door enkele voormalige werknemers van Electronic Arts. Zij werkten daar onder meer aan Command & Conquer 4. De downloadbare titel staat gepland voor later dit jaar. Skulls of the Shogun wist de afgelopen maanden al meerdere onderscheidingen in de wacht te slepen, zo bekroonden websites 1UP en Gamepro de game als Beste Strategiegame van de E3.

Volgens Microsoft combineert Haunted Temple Studios het beste van twee werelden. "Enerzijds staan zij voor de doe-het-zelf-houding die typerend is voor de meest intere ante ontwikkelaars van dit moment. Anderzijds bestaat de studio uit veteranen van de game-industrie die al meerdere AAA-titels op hun cv hebben staan", aldus Ted Woolsey van Microsoft Studios, verantwoordelijk voor het uitgeven van Xbox Live Arcade-titels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou