Microsoft gaat games voor Windows Phone 7 ontwikkelen | Gamer.nl

Microsoft gaat games voor Windows Phone 7 ontwikkelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de vacature meldt Microsoft dat het een nieuwe interne studio gaat oprichten, genaamd MGS Mobile Gaming, die zich zal richten op "het brengen van games en entertainment naar het mobiele leven dat mensen leiden". In de vacature vraagt Microsoft om een development engineer, die "games moet bouwen voor nieuwe Windows Phone-toestellen".

"Onze visie is om games en entertainment van zo'n goede kwaliteit af te leveren dat mensen ze altijd bij zich willen hebben, op een platform dat hen sociaal met elkaar verbindt, en die revelant zijn waar ze in hun leven ook naartoe gaan", zo valt verder te lezen in de vacature.

Daarnaast is Microsoft al bezig met het ontwikkelen van een cro -gaming platform, waarmee eenzelfde game op zowel Windows 7, Windows Phone 7 en de Xbox 360 gespeeld kan worden, en dat data tu en de verschillende versies uit kan wi elen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou