Microsoft gaat connectieproblemen met Xbox Series X-controller oplossen

Microsoft gaat connectieproblemen met Xbox Series X-controller oplossen

Microsoft heeft aangegeven op de hoogte te zijn van problemen die zich rondom de Xbox Series X- en Series S-controller voordoen, en is van plan die op te lossen middels een update.

De Xbox Series X- en Series S-controller valt voor verschillend spelers tijdens diverse games uit. De verbinding gaat om onverklaarbare wijze verloren. Onder de games waarbij het gebeurt, vallen bijvoorbeeld Assassin's Creed Valhalla en Call of Duty: Black Ops Cold War.

Sinds de lancering van de nieuwe consoles maken diverse gamers melding van het probleem. In dit topic op het Microsoft-forum melden meer dan duizend spelers dat ze last hebben van de bug. Inmiddels blijkt dat het probleem zich ook voor kan doen op Xbox One en pc.

In een statement aan The Verge laat Microsoft weten aan een update te werken waarmee de bug verwijderd moet worden. De patch is er nog niet, maar het bedrijf adviseert spelers altijd de volgende stappen te volgen om er voor te zorgen dat de laatste firmware voor de controller is gedownload.

xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit probleem had ik ook met Cold War op de PS5 (en zelfs PS4). Dan begon hij te knipperen en kon ik er pas weer gebruik van maken als ik de console gerestart had.

0
test

@Paxopoxo Klopt! Had ik inderdaad ook op de PS4 met Cold War. Heb dit nog niet op de Series S gehad.

0
test

Kende de problemen niet.. geen enkele keer last van gehad. Is denk alleen met hele specifieke games dan.

0

Aanbevolen voor jou