Microsoft dreigt vroegtijdige Halo: Reach-spelers te verbannen | Gamer.nl

Microsoft dreigt vroegtijdige Halo: Reach-spelers te verbannen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Halo Reach lekte eerder deze week uit, nadat hackers een exemplaar van het spel dat alleen bedoeld was voor journalisten wisten te downloaden. "Zoals in ieder geval van het ongeautoriseerd spelen van een game op Xbox Live, riskeert iedereen die een spel zonder toestemming speelt geband te worden van zijn Xbox 360 en Xbox Live-account. [...] Wij hebben manieren om er achter te komen [wie het spel te vroeg speelt]", meldt Toulouse op Twitter.

De release van Halo: Reach vindt plaats op 14 september en wordt in de Verenigde Staten bijgestaan door de grootste marketingcampagne die Microsoft ooit voor een spel heeft gevoerd. Het bedrijf is van plan meer dan vijf miljoen euro te besteden aan de marketing voor de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou