Update: Microsoft bevestigt E3-presentatie en nieuwe locatie | Gamer.nl

Update: Microsoft bevestigt E3-presentatie en nieuwe locatie | Gamer.nl

Update: Microsoft heeft nu de datum en tijd voor de E3-persconferentie href="https://majornelson.com/2018/03/14/e3-2018-microsoft-readies-biggest-e3-showing-ever/">bevestigd</a>.

Tevens geeft Major Nelson aan dat de presentatie dit jaar in het Microsoft Theater wordt gehouden, vlakbij de Los Angeles Convention Center. Tijdens de E3 worden hier ook alle hands-on activiteiten en demonstraties voor E3-bezoekers en fans georganiseerd. Op de beursvloer zelf heeft Microsoft een stand die volledig gericht is op Mixer, de streamingdienst van het bedrijf. Major Nelson zegt dat, in tegenstelling tot EA, Microsoft nog wel samenwerkt met de ESA, de organisatie die E3 organiseert.

Microsoft

Origineel bericht: Warren meldt in zijn tweet dat Microsoft hun presentatie heeft gepland voor 10 juni om 13:00 uur (22:00 uur Nederlandse tijd), een uur eerder dan vorig jaar. Net als in 2017 valt dit op een zondag. Eerdere jaren vond de presentatie plaats op maandag.

De aanpak wordt volgens Warren anders dan voorheen: "Microsoft doet iets anders voor E3 dit jaar. Ik denk dat dit "afwijkende" element binnenkort duidelijker gaat worden." Wat deze alternatieve aanpak precies gaat betekenen voor de aankondigingen van de Xbox-fabrikant is nog onbekend.

Over drie maanden gaat de Electronic Entertainment Expo weer van start en bedrijven zijn ongetwijfeld volop bezig met de voorbereidingen, zo kondigde Bethesda laatst al hun presentatie aan.

Een mogelijke aankondiging tijdens de E3-presentatie is een nieuwe Fable-game. In januari verschenen geruchten dat Microsoft samen met de studio achter Forza Horizon, PlayGround Games, aan Fable 4 zou werken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou