Microsoft: 'Catalogus Kinect eind 2011 verdrievoudigd' | Gamer.nl

Microsoft: 'Catalogus Kinect eind 2011 verdrievoudigd' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens een lijst op Wikipedia zijn er momenteel 26 games op de markt en zijn er nog 26 games in ontwikkeling. Microsofts belofte betekent dat er nog 26 games met Kinect-ondersteuning in ontwikkeling zijn, die nog niet zijn aangekondigd. Tegenover Joystiq zegt Microsofts productmanager David Dennis dat er veel games aangekondigd zullen worden op de aankomende E3-beurs, die gehouden wordt van 7 tot en met 9 juni in Los Angeles.

Dennis laat Joystiq ook weten dat Microsoft de core-gamers niet zal achterstellen. "We kennen de core-gamers die de Xbox kozen en het apparaat het thuis maakten voor core games, of dit nu first-party of third-party games zijn. We zouden dit publiek nooit verloochenen", verklaart Dennis. "Dus voor ons en voor Phil Spencer en de mensen bij Microsoft Game Studios, gaat het niet over het achterstellen van het een of het ander. Het gaat erom dat we vol gaan voor beide: Vol gaan voor Kinect-games, vol gaan voor core-games."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou