Microsoft brengt Xbox Live naar Windows Phone 7 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Microsoft brengt voor het eerst de Xbox Live-games en Zune-muziek en video bij elkaar op het exclusieve nieuwe platform Windows Phone 7. Onze partners zijn al begonnen met het produceren van nieuwe telefoons waarop Windows Phone 7 draait en de consument zal in de zomer van 2010 deze telefoons kunnen aanschaffen", aldus het persbericht van Microsoft.

Gebruikers van Windows Phone 7 kunnen Xbox Live-games spelen, de Spotlight-feed gebruiken en de avatars en Gamerscore van andere spelers bekijken. "Met meer dan 23 miljoen actieve leden over de hele wereld geeft Xbox Live toegang tot een wereld vol met vrienden, games en entertainment op de Xbox 360 en nu ook op Windows Phone 7."

Mobiel verder spelen

Microsoft wil de integratie tu en spelcomputers en mobiele telefoons in de toekomst verder doorzetten. Zo moet het uiteindelijk mogelijk zijn om een spel te beginnen op de Xbox 360 en deze verder te spelen op een mobiele telefoon.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou