Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett

Microsoft brengt All Access-bundel op tijd terug voor Project Scarlett

Microsoft heeft aangekondigd dat de Xbox All Acces-bundel terugkomt en dit gebeurt net op tijd voor de feestdagen volgend jaar, en dus de volgende generatie Xbox. De nieuwe All Acces-bundel biedt spelers de optie om de Xbox One X na twaalf maanden up te graden naar de nieuwe Xbox-console, nu nog bekend als Project Scarlett.

Xbox All Access is een bundel dat de kosten van de console, Game Pass en Live combineert in een maandelijkse termijnbetaling. Er dienen 24 termijnen te worden betaald door de koper. De All Acces-bundel bevat een Xbox One X, een Xbox One S of een digitale Xbox One S met de Game PassUltimate en Xbox Live vanaf 20 dollar per maand, oplopend tot 31 dollar per maand. De Game Pass Ultimate kan zowel op pc als op Xbox worden gebruikt en ondersteunt ook online multiplayer-functies.

Deze bundel is vooral interessant omdat Xbox-gebruikers de optie krijgen om hun Xbox One X na twaalf maanden in te wisselen voor de nieuwe Project Scarlett. Omgerekend bespaart de koper een klein beetje geld met de All Access-bundel. Het scheelt echter niet veel, maar de kosten worden op deze manier wel verspreid over 24 maanden en gebruikers kunnen hun Xbox gratis upgraden naar de Scarlett.

Deze aanbieding loopt tot 31 december 2019 en vooralsnog is het niet bekend of de bundel ook in Nederland beschikbaar komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is een TOP-deal!

0

Aanbevolen voor jou