Microsoft bevestigt Scorpio-onthulling op E3 | Gamer.nl

Microsoft bevestigt Scorpio-onthulling op E3 | Gamer.nl

Phil Spencer, hoofd van Xbox, heeft aangekondigd dat Project Scorpio volledig zal worden onthuld op de E3 in Los Angeles, in plaats van een eigen evenement.

Spencer zegt op de website trots te zijn op het product en de games die speelbaar zullen zijn:

"We hebben de meest krachtige console gemaakt met jullie in het achterhoofd. We hebben het meest krachtige development-platform gemaakt met de makers van de industrie in het achterhoofd. En, we brengen spelers op de console en pc samen met Xbox Live en Beam, de streamingdienst van de volgende generatie.

Uiteindelijk weten we dat jullie het meeste geven om geweldige games, of je nu exclusief, multiplatform, indie of AAA zijn. We zijn trots op de line-up van games die dit jaar komen en enkel speelbaar zijn op Xbox One en Project Scorpio. We hebben de Scorpio ontworpen om de beste console te zijn om blockbuster multiplatform games op te spelen, hebben het gemakkelijk gemaakt om recente titels in 4K te kunnen vertonen en backwards compatible games spelen beter dan ooit."

Ondanks speculatie dat Microsoft met een eigen evenement zou komen, wordt de Scorpio en "de geweldige game-ervaringen die het kracht geven" onthuld op de aankomende E3 in Los Angeles. De persconferentie van Microsoft wordt op zondag 11 juni gehouden.

Vorige week werden de volledige specificaties van Project Scorpio onthuld door Digital Foundry. Ook is er een analyse van de Forza techdemo op de console verschenen en is een afbeelding van de devkit getoond die wellicht een indruk van het uiterlijk geeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou