MicroBot nu uit voor XBLA, later deze week PSN | Gamer.nl

MicroBot nu uit voor XBLA, later deze week PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kruipen in de game in de huid van een kleine robot die gemaakt is om het immuunsysteem van de mens te helpen. Met MicroBot wordt in het menselijk lichaam gevochten tegen viru en en andersoortige infecties. De game heeft een coöperatieve modus.

"Toen we besloten om MicroBot te gaan maken, wilden we er zeker van zijn dat het spel voor een unieke gameplayervaring zou zorgen. Het moest anders zijn dan de huidige aanbod op Xbox Live Arcade", zegt Jason Haber van Electronic Arts.

Tegenstrijdheid

MicroBot is nu verkrijgbaar op Xbox Live Arcade en komt in loop van de week naar PlayStation Network. Overigens bestaan er tegenstrijdigheden wat betreft de prijs. In het officiele persbericht van EA wordt vermeld dat de game verkrijgbaar is voor 400 Microsoft punten. Op de XBLA-website wordt gerept over 800 punten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou