Mickey Mouse-game waarschijnlijk exclusief voor Wii* | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het lijkt erop dat Epic Mickey voor de Wii gaat verschijnen. Dit meldt de concept-ontwerper Tony Pulham op zijn CV. Volgens de website is Pulham sinds juni betrokken bij het project.Origineel bericht:Enkele stukken concept-art zijn opgedoken waarop bekendeDisney-personages zijn te zien in een steampunk-omgeving. Het projectdraagt mogelijk de naam "Epic Mickey".Zo heeft tekenaar Fred Gambino op zijn website enkele schetsen van een project genaamd 'Epic Mickey', wat hij beschrijft als een "interactief spel". Ook de portfolio van tekenaar Gary Clover bevat tekeningen met Disney-personages in een steampunk-omgeving.

Eind 2008 gingen geruchten rond dat Warren Spector, de man achter onder andere Deus Ex en Thief, die momenteel samenwerkt met Disney's Pixar, bezig was aan Epic Mickey.

De nu verschenen concept-art lijkt erop te duiden dat Spector's Junction Point Studios bezig is met een game gebaseerd op het Disney-universum. De betrokken partijen hebben echter nog niet gereageerd op de geruchten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou