Michel Ancel hint naar Beyond Good and Evil 2 | Gamer.nl

Michel Ancel hint naar Beyond Good and Evil 2 | Gamer.nl

Ubisoft's Beyond Good & Evil- en Rayman-ontwikkelaar Michel Ancel hint op Instagram naar Beyond Good & Evil 2.

Ancel plaatste artwork op Instagram met daarop een man en een kleine big. Geruchten gaan dat de man de vader is van Jade, het hoofdpersonage uit de eerste game, en het varken een jongere Pey'j. Hij en haar vader kenden elkaar vroeger namelijk. Wellicht is de game dus ook een prequel.


Verder wijst de bijbehorende tekst die Ancel op Instagram plaatste dat het hier om Beyond Good & Evil gaat. Hij plaatste de tekst "ergens in systeem 4". De originele game speelt zich af in een stelsel genaamd Systeem 4. Tot slot begon Ubisoft op Twitter te linken naar de Instagram-post.

In 2008 toonde Ubisoft al een CGI-trailer van Beyond Good & Evil 2, maar de game verdween, op een mogelijk gelekte gameplayvideo in 2010 na, daarna van de radar. Het gerucht ging dat Ubisoft de game niet meer wilde maken, omdat de eerste game geen groot verkoopsucces was.

Eerder dit jaar stak het gerucht de kop op dat Nintendo de ontwikkeling voor het vervolg zou financieren in ruil voor exclusiviteit op zijn nieuwe NX-platform. De situatie zou vergelijkbaar zijn met de Wii U-game Bayonetta 2, die ook alleen werd ontwikkeld omdat Nintendo er voor betaalde. Ancel's Instagram-post doet ook weer geruchten aanwakkeren dat de NX binnenkort wordt onthuld door Nintendo.

Beyond Good and Evil 2

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou