Michael Jackson: The Experience meer dan 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Michael Jackson: The Experience meer dan 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het spel waarin poplegende Michael Jackson centraal staat moet nog uitkomen op Xbox 360 en PlayStation 3. The Experience is nu nog alleen verkrijgbaar voor Wii, Nintendo DS en PSP. De game is voor die platforms op 23 november verschenen.

Nieuwe nummers

Ubisoft heeft aangekondigd dat de Kinect- en Move-versies op 14 april verschijnen. Deze versies hebben een aantal aanpa ingen ten opzichte van de Wii-versie. Zo verschijnt de game op Xbox 360 en PlayStation 3 in HD en zal de tracklist er wat anders uit komen te zien. Nummers die niet in de al verschenen versie van de game zitten, zoals Blood on the Dancefloor en I Just Can't Stop Loving You, zullen wel in de nieuwe versie zitten.

In Michael Jackson: The Experience worden danspa en uitgebreid uitgelegd om ervoor te zorgen dat iedereen de dansmoves van de poplegende na kan doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou