Gerucht: Metro Redux komt volgens Portugese retailer naar Switch

Gerucht: Metro Redux komt volgens Portugese retailer naar Switch

Metro Redux komt mogelijk naar Nintendo Switch. De remasterverzameling heeft zelfs een releasedatum in december ontvangen volgens een href="https://www.gamingreplay.com/pre-reservas-nintendo-switch/15811-metro-redux-switch-5603625380301.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Portugese retailer</a>.

De website Gaming Replay zet de game voor 44,99 euro op de website met daarbij de datum 1 december 2019. Opvallend is dat deze datum valt op een zondag, wat eigenlijk nooit voorkomt. Het is mogelijk dat dit een fout is of dat deze datum tijdelijk is. Het is al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de game, ongeacht of deze datum klopt of niet.

Metro Redux is een remaster van twee games; Metro 2033 en Metro Last Light. Redux is een post-apocalyptische fps. Er zijn een aantal grote veranderingen toegevoegd in Redux, zoals de Ranger-modus die in beide games beschikbaar is. Metro 2033 is herbouwd met dezelfde engine waarmee Last Light gecreëerd is.

metro redux

Metro 2033 is gebaseerd op de roman van Dmitry Glukhovsky met dezelfde titel en speelt zich af in de ruïnes van Moskou na een nucleaire oorlog, waar de overlevenden worden gedwongen om te leven in ondergrondse metrotunnels. Spelers besturen Artyom, een man die zijn station moet beschermen tegen de gevaren die zich bevinden in de metrotunnels. Metro: Last Light vindt plaats in 2034, een jaar na de gebeurtenissen in Metro 2033, na het einde van de originele roman. Artyom gaat op zoek naar de Dark Ones, mysterieuze wezens die de overlevenden bedreigen.

Lees hier onze review over de eerste uitgave van Metro Redux voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Metro Redux komt mogelijk in december 2019 uit voor Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou