Metal Gear Solid: Peace Walker verschijnt op 18 juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eind vorig jaar sprak Konami zelf nog over een release op 27 mei. Met de nieuwe datum heeft Metal Gear Solid: Peace Walker dus drie weken vertraging opgelopen.

Metal Gear Solid: Peace Walker speelt zich af in 1974 en is een rechtstreeks vervolg op Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Het verhaal van de game is bedacht door Hideo Kojima, het brein achter de Metal Gear Solid-franchise.

Coöperatieve modus

Naast de singleplayer biedt het spel ook een coöperatieve multiplayermodus, waarin tot vier spelers een verscheidenheid aan mi ies moeten volbrengen. Hierbij is samenwerking e entieel, zoals het reanimeren van neergeschoten teamgenoten en samen gebruik maken van een kartonnen doos om een hoger gelegen platform te kunnen bereiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou