Metal Gear Solid en andere Konami-games nu beschikbaar op GoG

Metal Gear Solid en andere Konami-games nu beschikbaar op GoG

Konami heeft onder andere Metal Gear Solid uitgebracht op GoG.com. De games zijn nu href="https://www.gog.com/partner/konami?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=20200925_konami_entw&utm_term=EN" rel="noopener noreferrer" target="_blank">beschikbaar</a>.

Ook Metal Gear, Metal Gear Solid 2: Substance enKonami Collector's Series: Castlevania & Contra zijn uitgebracht op het platform van CD Projekt Red.

Alle titels zijn compatible met moderne pc's, maar verder identiek aan de eerdere pc-versies. Metal Gear Solid 2: Substance betreft een uitgebreidere versie van Sons of Liberty, met meer missies en modi.

De originele Metal Gear verscheen in 1987 voor MSX. De Metal Gear Solid-reeks werd in 1997 afgetrapt op de eerste PlayStation en kreeg in 2001 een vervolg in de vorm van Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty op PlayStation 2.

Momenteel gaan geruchten dat de eerste Metal Gear Solid wordt voorzien van een remake.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"METAL GEAR SOLID V: The definite Edition" is nu ook in de aanbieding bij Steam voor 7,49 euro, bevat beide MGS V games en alle DLC, en toegang tot een MGS documentaire..

0

Aanbevolen voor jou