Metal Gear Solid-cast komt samen voor mysterieus project

Metal Gear Solid-cast komt samen voor mysterieus project

De cast van Metal Gear Solid is via een Zoom-gesprek bij elkaar gekomen voor nog onbekende redenen.

Het Zoom-gesprek wordt een "epische reünie" genoemd. Volgens David Hayter, die de stem van hoofdpersonage Solid Snake insprak in de game, gaat de reden voor de reünie "je wereld rocken".

Naast Hayter waren ook acteurs en actrices als Debi Mae West (Meryl), Tasia Valenza (Sniper Wolf), Christopher Randolpj (Otacon), Josh Keaton (Major Ocelot), Jennifer Hale (Naomi) en Cam Clarke (Liquid Snake) aanwezig. Verder waren er blijkbaar ook wat journalisten aanwezig tijdens het Zoom-gesprek.

Volgens Hayter moeten details binnenkort volgen. De meeste fans verwachten niet dat dit iets te maken heeft met een mogelijke remake van de PlayStation-game. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit zijn alleen de voice actors toch...

0
test

@GoofyZ3 Yep. Dus, misschien gaat de film wel CGI zijn! Dat zou ik ook het liefst willen ipv acteurs die me misschien uit het verhaal trekken.

0
test

@Exalian-1 Er is allang bekend dat Oscar Isaac de rol van Solid snake op zich gaat nemen. Als het om een CGI film zou gaan, zouden ze eerder Hayter of Sutherland nemen als voice actor. Imo denk ik eerder dat dit om remasters (of remakes) van verschillende games gaat, omdat er óók voice actors van MGS3 betrokken zijn (namelijk Josh Keaton, Major Ocelot, en Lori Allan, The Boss)

0
test

Wat film? Serieus komt er een film. Mmm als ze de echte stem acteurs gebruiken en het wordt hele mooie cgi dan kan dat heel vet worden. Maarja dan moet het wel een trilogie ofsow worden want een film van 1,5 uur zal tekort zijn.

0
test

@GoofyZ3 Ja, met de acteur Oscar Isaac (Poe uit nieuwe StarWars trilogie) as Solid Snake. Maar dit is pas sinds December bekend, en kan dus nog gewijzigd worden. Zie https://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear#Film Zoals je kan lezen waren er al vaker plannen die toch niet door gingen. Nu ziet het er wel naar uit dat ze wat verder zijn in de productie.

0

Aanbevolen voor jou