Mekazoo is een mix tussen Donkey Kong Country en Sonic | Gamer.nl

Mekazoo is een mix tussen Donkey Kong Country en Sonic | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Mekazoo is een kleurrijke platformer waarin 2d met 3d gecombineerd wordt. Spelers kunnen in verschillende cybernetische dieren transformeren. Zo kunnen spelers de vormen van een gordeldier, kikker, walibi, panda en pelikaan aannemen. Elk dier heeft zijn eigen specialiteiten.

Geïntere eerden kunnen de muziek uit de game alvast deels beluisteren op de site van The Good Mood Creators. Mekazoo verschijnt in het vierde kwartaal van 2015 op PlayStation 4, Xbox One, Wii U en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou