Mega Man Legends 3: Prototype Version kent meer dan 10 missies | Gamer.nl

Mega Man Legends 3: Prototype Version kent meer dan 10 missies | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mega Man Legends 3: Prototype Version dient als voorproefje op Mega Man Legends 3 en is bij de lancering van de eShop voor Nintendo 3Ds verkrijgbaar voor enkele dollars. In welke gebieden de game precies uitkomt is nog onbekend. In Prototype Version neemt de speler niet de controle over van Mega Man, maar het vrouwelijke personage Barret. In de ruim tien mi ies moeten spelers geëxplodeerde ruïnes onderzoeken en tegen grote Reaverbots vechten.

Wanneer ze niet met een mi ies bezig zijn, kunnen spelers gaan en staan waar ze willen om de wereld te ontdekken. Verder bevat het spel, voor het eerst in de Mega Man Legends-reeks, getekende scènes die volgens de ontwikkelaar vergelijkbaar zijn met "bewegende storyboards". Hiermee wordt het verhaal vertelt tu en evenementen in het spel. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou