Meest unieke PlayStation 5-features moeten nog worden onthuld

Meest unieke PlayStation 5-features moeten nog worden onthuld

De meest unieke features van de PlayStation 5 moeten nog worden onthuld, aldus Sony Interactive Entertainment-CEO Jim Ryan.

Ryan meldt dat in een interview met Business Insider Japan. Hij claimt dat naast verbeterde graphics elke consolerelease ook andere unieke features moet bieden. "3D-audio en haptische feedback in de controller zijn elementen die een verrassend groot verschil maken. Gran Turismo Sport met een PlayStation 5-controller spelen is een compleet andere ervaring. Het werkt prima met de vorige controller, maar je kunt niet terug wanneer je de gedetailleerde structuur van de weg hebt gevoeld via haptische feedback en adaptieve triggers."

Ryan meldt echter dat we nog niet alles weten over de PlayStation 5: "Weet je, er zijn nog meer unieke elementen aan PlayStation 5 die de console laten verschillen van de voorgaande consoles. De grotere verschillen moeten zelfs nog aangekondigd worden." Het is niet duidelijk over wat voor nieuwe features Ryan het heeft.

Het Japanse interview met Ryan is hier te bekijken. Gematsu heeft enkele quotes uit het interview vertaald.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Meest unieke PlayStation 5-features moeten nog worden onthuld' + 'Sony's grootste nieuws is een elektrische auto?!' Conclusie: met de PS5 kun je straks autorijden. Het zal denk ik voornamelijk racegames zeer realistisch maken, met de meest haptische besturing die je maar kunt hebben. Krijgt het onderweg kunnen gamen toch een heel andere dimensie... PS5: de enige auto waarbij je níét handsfree moet gamen. Dus.

0
test

Wat voor mij een killer feature zou zijn? Fanless... Mijn PS4 lijkt wel een Dyson.

0
test

@SamuraiPizzaCat De PS4 Slim maakt anders vrijwel geen geluid hoor. Dus wie weet..

0

@SamuraiPizzaCat Pff nou idd heb het ook met xbox one x met red dead 2. Laat ze dan de console iets groter maken zodat er een grotere fan in past om de boel goed koel te houden ipv een lullig fannetje die op hoge toeren draait.

0
test

@marco300 Het nieuwe ontwerp van de Xbox lijkt dit te gaan doen!

0

@SamuraiPizzaCat dat zou echt een verbetering zijn inderdaad, die van mij maakt best een herrie. Haptische feedback in de triggers is echt zo’n gimmick zoals die touchpad, uiteindelijk gaan maar een paar games er gebruik van maken Ik hoop dat je het uit kan zetten anders slurpt het alleen maar je batterij leeg

0

Aanbevolen voor jou