Meerdere problemen Tales of Symphonia pc-port | Gamer.nl

Meerdere problemen Tales of Symphonia pc-port | Gamer.nl

Er zijn problemen met de pc-versie van Tales of Symphonia. De pc-versie van de game is sinds gisteren beschikbaar op Steam. 

Gebruikers laten zowel op Steam als op NeoGAF weten dat zij te kampen hebben met verschillende problemen in de nieuwe pc-versie.

Volgens de gebruikers is het spel alleen te spelen op 720p resolutie, bevat de game verkeerde knoppencombinaties en zijn er nieuwe typefouten in de tekst te vinden. Daarnaast blijft de framerate van het spel rond de 30fps hangen, hoewel sommige spelers aangeven 40fps te halen. Een ontwikkelaar van Bandai Namco Entertainment America Inc. laat via het Steam forum weten dat het bedrijf op de hoogte is van de problemen en dat eraan wordt gewerkt.

In de tu entijd heeft gebruiker Peter Thoman een fix gemaakt. Deze fix is niet officieel. De maker bracht eerder de andere fixes uit die pc-ports beter liet functioneren. 

Tales of Symphonia kwam oorspronkelijk uit in 2003 voor de GameCube. Het spel werd later opnieuw uitgegeven voor PlayStation 3, met de GameCube-versie als basis. De pc-versie is gebaseerd op deze laatste PlayStation 3-uitgave. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou