Er is meer media beschikbaar van de first-person actie RPG Rathunt. Rathunt is in de maak is bij Mirage Interactive, een van de grootste game developpers in Polen dat eerder ook verantwoordelijk was voor Mortyr: 2093-1944 en zal zoals meerdere spellen zal ook Rathunt zijn debuut maken op verschillende consoles. In Rathunt kruip je in de huid van Mason die in dienst van de Russische maffia is. Tijdens een kleine diefstal kreeg hij de opdracht om op de uitkijk te staan, de maffia had echter andere plannen met hem...

Zo word een politieofficier vermoord en word Mason door zijn kameraden neergeschoten in de rug en voor dood achter gelaten. En natuurlijk pikt mason dit niet en nadat hij veilig heeft weten te ontsnappen uit de gevangenis is Mason nog maar op een ding uit, en dat is wraak!Let's face it - this game is not about smooth, nice and handsome Clark Kent type hero. Mason is tough, mean guy you would not like to mess with.

And now he is really mad.

He returns to his town in search for the guy who set him up and it turns into a war, where everyone is against Mason - and he likes it that way.

There's a nice chance for battling all the three local mafia organisations - Russian, Chinese and Italian - and giving hell to the police if they dare to stand on Mason's way.

Of course a nice lady joins the game in a meanwhile, to add a bit of spice.

RatHunt is about action. No time to get bored, and when you feel stillness around, you'd better get your biggest gun for something is about to happen.

De nieuwe screenshots kun je hier en hier bekijken.