Meer elektronische muziek in Lumines: Electronic Symphony | Gamer.nl

Meer elektronische muziek in Lumines: Electronic Symphony | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De soundtrack van de puzzelgame wordt anders, aldus Mielke. "We hebben bewust gekozen om de soundtrack terug te brengen naar de roots van het spel. Als DJ ontferm ik me persoonlijk over de muziek om het geheel vloeiend te laten werken en om de spelers mee te slepen door een elektronische muzikale reis" Op dit moment is enkel bekend dat Chemical Brothers met Hey Boy, Hey Girl en Kaskade met 4 AM deel uitmaken van de soundtrack.

Met de touchscreen kunnen spelers een zogeheten Avatar-meter vullen en Chain Blocks in het leven roepen. Naast de bestaande blokken wordt in Electronic Symphony ook de Shuffle Block geïntroduceerd. Deze schudt iedere reeks blokken waarmee het in contact komt door elkaar, wat zowel goed als slecht uit kan pakken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou