Meer dan vijf miljoen dagelijkse gebruikers EA-dienst Origin | Gamer.nl

Meer dan vijf miljoen dagelijkse gebruikers EA-dienst Origin | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn nog maar vier en een halve maand bezig en we hebben nu al meer dan vijf miljoen gebruikers op dagelijkse basis", zo zegt Moore. "Ik denk dat we over twee jaar kunnen praten over hoe het de game-ervaring compleet heeft gemaakt en het heeft verbeterd in plaats van in de weg staat, wat sommigen nu denken." Moore baseert deze uitspraak op zijn ervaring bij Microsoft. "Het is net zoals andere software: je lanceert het, blijft het verbeteren, upgraden, je krijgt feedback en maakt het beter."

EA lanceerde Origin in de lente van dit jaar. De Steam-concurrent geeft gebruikers de mogelijkheid om EA-spellen op hun computer of mobiele telefoon te downloaden. Enkele titels zijn exclusief voor deze service te downloaden zoals het aankomende Star Wars: The Old Republic. Ook voor het spelen van Battlefield 3 op PC is Origin verplicht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou