Meer dan tachtig verschillende games in Wii Party | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het verstopspelletje leggen de deelnemers een Wii Remote ergens in het huis neer en moeten anderen de controllers vinden aan de hand van het geluid dat uit de speaker van de controller komt. Naast deze game zijn er ook details bekendgemaakt over de 'Wanwan Karuta' game, waarin de Wii Remote een geluidje maakt waarop spelers op het beeldscherm een bijbehorend plaatje moeten selecteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de Remote het geluid maakt van een varken, waarop spelers een plaatje van een varken moeten aanklikken.

In Wii Party selecteren spelers hun eigen Mii en bevinden ze zich op een reusachtig spelbord waar zoveel mogelijk minigames gewonnen moeten worden om punten te scoren. Alle minigames zijn ook afzonderlijk te spelen vanuit een menu. Het is vooralsnog onbekend wanneer Wii Party wordt uitgebracht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou