Steam Game Festival geeft toegang tot 40 gratis demo's

Steam Game Festival geeft toegang tot 40 gratis demo's

Er zijn meer dan meer veertig games speelbaar tijdens de tweede editie van het Steam Game Festival. Dat maakte Steam onlangs bekend.

Via Twitter laat Steam weten dat vanaf 19:00 uur de tweede editie van het Steam Game Festival van start gaat. De eerste versie van het Game Festival op Steam vond vorig jaar plaats in december. De vorige editie was een stuk korter dan de huidige. De versie in december duurde namelijk 48 uur, terwijl de maart-editie nu vijf dagen duurt.

De games die vanavond tijdelijk beschikbaar komen zouden eigenlijk worden getoond tijdens GDC 2020 te zien zijn. Omdat die conventie niet doorging sloten Geoff Keighley en Steam de handen ineen om nieuwe en opkomende games toch een kans te geven om te stralen. Welke titels er speelbaar zijn is nog niet bekend.

Het Steam Game Festival vindt van 18 tot en met 23 maart plaats en is te vinden op de frontpage van Steam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zucht, gaan we weer. ALLE demo's zijn gratis. Noem er 1 op waar je voor moet betalen.

0
test

@Floks Het is al zo lang niet meer normaal dat een game een demo krijgt dat ze niet goed weten wat ze er mee aan moeten denk ik :P Wellicht gooien ze t op 1 hoop met early access, want natuurlijk geen demo's zijn, eerder alpha's en beta's

0

Aanbevolen voor jou