Meer content voor Disney Infinity 3.0 dit jaar | Gamer.nl

Meer content voor Disney Infinity 3.0 dit jaar | Gamer.nl

Disney Interactive blijft dit jaar werken aan Disney Infinity 3.0 en richt zich op extra content uitgeven voor de titel. Er verschijnt dit jaar daarom geen nieuwe Disney Infinity-titel. Dit bevestigt Disney Interactive. 

“We waarderen onze fans en de feedback die zij ons geven en we hebben de verzoeken om de levensduur van onze Starter Packs wat te verlengen duidelijk gehoord”, zegt de general manager van Disney Interactive, John Blackburn.

“Jullie hebben om een grotere diversiteit in content gevraagd en dat is wat we willen afleveren. In 2016 richten we onze ontwikkeling dan ook op het toevoegen van meer Play Sets en personages – gebaseerd op de grote Disney-evenementen die dit jaar plaatsvinden – aan de 3.0-editie.”

Disney Infinity is een toys-to-life gameserie, waarvan de eerste titel in 2013 voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Wii U en Nintendo 3DS verscheen. Spelers kunnen figuren uit Disney Infinity Play Sets toevoegen aan de game. In 2014 kwam Disney Infinity: Marvel Super Heroes uit, gevolgd door Disney Infinity 3.0 in 2015. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou