Medeoprichter verlaat Journey-studio | Gamer.nl

Medeoprichter verlaat Journey-studio | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Na het maken van deze drie games (Flow, Flower en Journey) denk ik dat het echt een goede mogelijkheid voor ons allemaal is om te kijken naar wat we geleerd hebben", vertelt Santiago. "Ik kijk naar wat ik uit deze ervaring kan halen om dat naar nieuwe gebieden brengen.".

Santiago zegt vertrouwen te hebben in de toekomst van het bedrijf. "Veel van mijn werk bij Thatgamecompany was ondersteunend aan (medeoprichter) Jenova’s visie op het type games dat hij wilde maken. Ik had het gevoel dat ik alles gedaan heb wat er moest gebeuren. Ik denk dat hij in een goede positie is om door te gaan met andere mensen bij TGC om het naar een nieuw niveau te brengen".

Reactie Thatgamecompany

In een officieel bericht wenst Jenova Chen haar succes. "Terwijl wij het pad van Thatgamecompany verder willen volgen, heeft Kellee een nieuwe richting gekozen in haar carrière. Hoewel onze paden voor de toekomst mi chien verschillen, terwijl TGC aan ons nieuwe project begint, wensen we Kellee een goede reis en spreken we de hoop uit dat onze paden wellicht opnieuw mogen kruisen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou