Mede-oprichter Gaikai werkt aan nieuwe game | Gamer.nl

Mede-oprichter Gaikai werkt aan nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Dit project is perfect voor mij, omdat ik er niet iedere dag mee bezig hoef te zijn. Eigenlijk zien [het team en ik] elkaar alleen op gamesevenementen, waar we om de tafel gaan zitten om over het ontwerp van het spel praten”, aldus Perry.

Hoewel Perry al geruime tijd niet meer als ontwikkelaar aan de slag is geweest, heeft hij zijn intere e in het maken van games niet verloren. “Het is net alsof je een film kijkt en denkt: ‘Die scène had best anders gekund’, dat gaat automatisch voor mij. Zo voel ik mij ook vaak als ik een game aan het spelen ben, dus ik geef mijn bestaan als ontwikkelaar nog niet op."

David Perry is naast mede-oprichter van Gaikai ook de oprichter geweest van Shiny Entertainment, de ontwikkelaar van de eerste twee Earthworm Jim-games, Sacrifice en MDK.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou