'Medal of Honor geloofwaardiger dan Modern Warfare 2' | Gamer.nl

'Medal of Honor geloofwaardiger dan Modern Warfare 2' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Medal of Honor wordt vaak vergeleken met Modern Warfare en die vergelijking verwelkom ik. Ik ben een consument van dat soort producten. [De ontwikkelaars van Modern Warfare] zijn goed in wat ze doen. Onze Medal of Honor heeft naar mijn mening wel een andere toon. We proberen iets anders te bereiken", aldus Goodrich.

Hij vervolgt: "[Medal of Honor] is authentiek, geloofwaardig en realistisch. Daarmee bedoel ik dat er een verschil is tu en authenticiteit en realisme. Dus je kunt authentiek zijn - je hebt authentieke wapens, geluiden, locaties en tactieken, en alles wat je doet om authentiek te blijven - maar soms verdwijnt het realisme volkomen, zoals wanneer je drie of vier wapens en honderden kogels met je meedraagt . Dus proberen we realistisch te zijn."

Medal of Honor komt op 12 oktober uit op PC, Xbox 360 en PlayStation 3. In het spel kunnen spelers er voor kiezen om met de Taliban te spelen en daarmee het gevecht aangaan met Amerikaanse troepen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou