Medal of Honor 2 in ontwikkeling | Gamer.nl

Medal of Honor 2 in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ja, Danger Close werkt momenteel aan de volgende Medal of Honor", schrijft Goodrich op de Medal of Honor-blog. Goodrich geeft aan dat de studio goed luistert naar de fans van de game en de kritiek gebruikt voor de ontwikkeling van dit nieuwe deel.

"Sinds de game uitkwam in oktober, hebben we jullie kritiek bestudeerd en tot ons genomen en we zijn erg enthousiast om nu door te gaan met de volgende titel." Het is niet bekend of Battlefield-ontwikkelaar Dice de ontwikkeling van de multiplayermodus wederom voor zijn rekening neemt.

De vorige game ontving wi elende kritieken van de wereldpers en uitgever Electronic Arts heeft zelf toegegeven dat de game niet voldeed aan zijn kwaliteitseisen. De game bleek met vijf miljoen verkochte exemplaren echter wel een verkoopsucces.

Setting

Tu en 1999 en 2007 zijn er meerdere delen in de Medal of Honor-serie verschenen die draaien om de Tweede Wereldoorlog. Afgelopen jaar werd de franchise nieuw leven ingeblazen met een deel dat zich voor het eerst afspeelt in het hedendaagse Afghanistan. Of dat land wederom als strijdtoneel gaat functioneren is niet duidelijk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou